AMBER BOTERMAN
Financiën

Ik ben een vrolijke en rustige meid, die voor de volle 100% ergens voor gaat wanneer iets goed voelt. Naast Amake ben ik afgestudeerd HBO verpleegkundige en werk ik in de GGZ. Ik ben in 2015/2016 naar Zambia geweest met de minor ISD van het Windesheim college te Zwolle. Hierbij heeft Zambia echt mijn hart gestolen. Iedere keer als ik aan die periode terug denk, krijg ik heimwee. Al een hele lange tijd wil ik hier iets mee doen en via Jorinde ben ik uiteindelijk bij stichting Amake gekomen.

Mijn persoonlijke drijfveer is doelgerichtheid, met name op het concreet maken van de doelen die we stellen. Ik vind het heel tof dat we allemaal een persoonlijk verhaal hebben en daarbij zo’n groot hart voor Zambia. Dit motiveert mij enorm. Hiernaast heb ik een grote interesse in zwangerschappen en bevallingen. Ik hoop dat ik mijn kennis rondom dit onderwerp in de toekomst kan verspreiden naar de tienermoeders.

Voor Amake houd ik het zicht op de financiële situatie en houd ik mij bezig met het werven van sponsoren. Ik hoop dat we voor Amake in de toekomst steeds meer bekendheid kunnen creëren waardoor we meer donaties binnen zullen krijgen. Ik zou voor Amake graag een grote organisatie willen om zo veel mogelijk tienermoeders te kunnen ondersteunen en verder te helpen. Dit is ten slotte waar we het allemaal voor doen en het is erg nodig.