JEANNE JANSSEN
Vormgeving

Kenmerkend aan mij zijn mijn veelzijdigheid en creativiteit, een groot empathisch vermogen en het bezitten van een analytisch denkvermogen. Mijn geloof speelt een overkoepelende rol, waardoor barmhartigheid voor de medemens centraal staat in mijn leven.

Ik ben Graphic Designer en studeer Social Work op hogeschool Viaa in Zwolle. Door ontwerpen breng ik structuur aan in mijn idee├źn en kan ik mijn creativiteit kwijt. Hierdoor ontstaat ruimte om ook anderen te helpen in het aanbrengen van structuur en het zoeken naar oplossingen voor problemen. Dit is mijn focus is als Social Worker en is ook mijn doel als vormgever bij Amake.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn of haar talenten kan inzetten in de wereld. Deze gedachtegang is de reden dat ik mij inzet voor stichting Amake. Ik kwam in aanraking met stichting Amake door Jorinde, met wie ik bevriend ben vanaf de middelbare school en ik later in hetzelfde studentenhuis heb gewoond. In die tijd ging zij naar Zambia, waardoor ik veel heb meegekregen over de werkzaamheden die er werden verricht en haar enthousiasme over de plek. Ik vind het daarom erg mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan een goed en doordacht doel in een gepassioneerd team, waar korte lijntjes liggen met de doelgroep waar het om gaat.

Ik heb het logo en de huisstijl ontworpen en houd mij bezig met het uitvoeren van de huisstijl in de middelen die nodig zijn. Dit omvat zowel de website, social media uitingen, de nieuwsbrief en meer. Met de hoop dat Amake steeds meer tienermoeders kan helpen om hun hoop in het leven terug te vinden!