Ester is 19 jaar oud en woont samen met haar zoontje van twee jaar in het tienermoederhuis van Amake. Dankzij Amake kan Ester weer naar school toe. Ester is geboren in Zambia, Chipata. Haar vader stierf toen ze drie maanden oud was. Ze kreeg geen eten op de momenten dat haar moeder niet thuis was.

Uit onderzoek van het CBS (2008) blijk dat schoolgaande kinderen die opgroeien in de afwezigheid van één van hun ouders, vaak problemen ontwikkelen op het gebied van zelfvertrouwen. Schoolgaande kinderen begeven zich in een periode van bewustwording van het missen van hun vader- of moederfiguur en zijn/haar afwezigheid. Het is ook de periode waarin kinderen op zoek gaan naar opvulling van het missende ouderfiguur.

Dit geldt ook voor Ester. Ze werd overdag alleen gelaten, totdat haar stiefvader in beeld kwam. Hij besloot dat Ester geld kon verdienen als prostituee. In deze periode is ze zwanger geworden van één van haar klanten. Toen Ester haar moeder hier achter kwam, heeft ze de stiefvader van Ester aangegeven bij de politie. Nadat haar stiefvader vrij kwam, trok hij weer in bij de moeder van Ester. Hij wilde niet dat Ester nog langer in hetzelfde huis woonde, dus hij stuurde Ester weg. Ester kwam terecht in het tienermoederhuis van Amake.  

In een kwetsbare periode is er misbruik gemaakt van Ester. Amake doet er alles aan om het zelfvertrouwen en het vertrouwen in de omgeving bij Ester te herstellen. Ook richt Amake zich erop dat Ester en haar zoontje een zorgeloze toekomst tegemoet kunnen gaan.

Ze woont samen met andere tienermoeders in het tienermoederhuis, wie elkaar helpen met het huishouden en het verzorgen van de kinderen. Als Ester naar school gaat zorgt de andere tienermoeder voor haar eigen kind en het kind van Ester. Andersom draagt Ester haar kennis wat ze opdoet op school, over aan de andere tienermoeder. Ester is bezig om een toekomst voor zichzelf op te bouwen door een diploma te halen. Als ze deze heeft kan ze geld gaan verdienen om zichzelf en haar zoontje te onderhouden.